Jag kan varmt rekommendera Yvonne som mentor och coach. Yvonne har förutom djupa insikter och hög kompetens också pondus, integritet och värme i sin professionella framtoning. Hon kan konsten att både vara uppriktig och konstruktiv samtidigt som hon lyfter redan slipade färdigheter. Hon är en god nätverkare och bra på att bygga goda relationer som också säkrar nya resultat.

Åsa Larsson

VD , LarssonBjäreklint

 

Yvonne Achrelius är en mycket inkännande och kompetent coach som får sina klienter att växa och uppnå sina mål. Förutom hennes färdigheter som certifierad coach är hon också en bra och tydlig pedagog och ledare. I sitt arbete som konsult är hon ansvarsfull och professionell och levererar över förväntan.

Åsa Pallarp Beckman

Certifierad Coach & Journalist

Tack Yvonne.
För att du fick mig att hitta svaren som hela tiden fanns inom mig. Din coachning har stärkt min självkänsla på många plan både privat och företagsmässigt. Nu går jag mot mina mål. Jag rekommenderar varmt Achrelius & Partners AB.

Yvonne Holmgren

Enovy Massage

Kan varmt rekommendera Yvonne som coach och inom ledarskap. Hon är tydlig och professionell. Yvonne har ett öga för detaljer och hon håller en mycket hög kvalitet i det hon gör.

Mia Wernersson

VD Pulsanalys DiSC